Inapoi sus
Principalele obiective turistice din Barcelona
esti aici : City Break Barcelona // Obiective turistice

Principalele obiective turistice din Barcelona

 

Pentru multi turisti, cele mai fascinante atractii turistice se afla in Ciutat Vella, Orasul Vechi. In inima acestuia se gaseste Barri Gotic, cu ale sale multe monumente. Deasupra acestei lumi medievale sa gaseste un arc intins spre dealurile din jur numit L’Eixample, in catalana "extensie", care s-a dezvoltat cand orasul a fost fortat sa se extinda dincolo de zidurile de fortificare.

Orasul inseamna totusi mai mult decat o lista de cladiri vechi si noi. Un numar mare de spatii verzi inveselesc atmosfera cum cobori din parculuile de la Montjuic si Tibidabo, spre mai intimele Ciutadella, din apropierea bastionului, care acum este o zona de promenda cu port, plaje si restaurante de top ce servesc fructe de mare. Daca va intereseaza sporturile aveti la indemana locuri unde se joaca golf, tenis, se face echitatie sau se poate inota.

Data fiind complexitatea Barcelonei, merita spus ca este foarte usor sa ajungi dintr-o parte in alta, pentru ca sistemul de transport cu metroul si trenurile, precum si cu autobuzul este extrem de eficient si va duc pana in celalalt capat al orasului. In ultimii ani bicicleta a devenit de asemenea o alternativa, datorita gratuitatii.

Harta cu principalele atractii din Barcelona


Vizualizaţi Harta cu principalele atractii din Barcelona pe o hartă mai mare

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte obiective turistice in Barcelona

 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe